DARKWAVE.RO la Kulturhaus Bukarest

Posted on October 13, 2010

1


Viva Music are deosebita placere sa va prezinte DARKWAVE.RO, un festival inedit pentru scena bucuresteana.

DARKWAVE.RO fest va avea loc vineri, 12 noiembrie 2010, in generosul spatiu al Kulturhaus Bukarest, si va va aduce patru mari nume ale scenelor goth si electro, DJ si expozitii de arta alternativa contemporana.

Slave Republic, Painbastard, Destroid si Frank the Baptist, capete de afis ale DARKWAVE.RO, sunt cei care dicteaza tendintele pe scena electro si goth in 2010. Demnii urmasi ai lui Wagner si Marlene Dietrich vor inflacara Kulturhaus cu imnuri electro contemporane si incantatii gotice care va vor permite, in premiera, sa accesati spatiul sacru al unui club berlinez si sa va bucurati in paralel de DJ sets alternative, de expozitii si reprezentatii artistice inedite si, nu in ultimul rand, sa va cultivati apetitul pentru acest nou tip de divertisment cultural.

Viva Music nu se afla la prima abatere de la norma spectacolului clasic bucurestean. Concertele formatiilor Melotron, Das Ich, In Strict Confidence, Diary of Dreams sau Covenant au adus in fata publicului bucurestean exporturi muzicale de top ale Germaniei si Suediei, aceasta traditie fiind continuata cu brio de DARKWAVE.RO. Festivalul isi propune sa va stimuleze toate simturile prin patru stiluri muzicale diferite, patru prezente scenice originale si patru experiente artistice unice.

Slave Republic va vor impune o atitudine de club electro in care fiecare se simte special, in timp ce Painbastard vor ridica stacheta sentimentului de apartenenta si va vor vorbi despre culori puternice, trairi rafinate si un ritm al vietii de care nu veti mai dori sa va desprindeti. Destroid vin cu un arsenal de simetrii sonore care il vor coplesi pana si pe cel mai sceptic ascultator, iar Frank the Baptist va vor descrie in cel mai placut mod apoteoza sunetului si trairii, inchizand in zori aceasta lectie data mainstreamului.

Informatii la zi despre festivalul DARKWAVE.RO puteti gasi pe site-ul omonim, dar si pe site-urile celor peste 30 parteneri media locali si internationali ai evenimentului. Biletele costa 70 Ron si se pot cumpara online pe http://www.bilete.ro, http://www.eventim.ro, http://www.myticket.ro si http://www.ticketpoint.ro si din retelele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Humanitas, Diverta, Muzica si Sala Palatului.

Posted in: concerte