Mortiis se alătură Combichrist pe 1 Martie la București

Posted on January 7, 2011

0


In deschiderea concertului COMBICHRIST de pe 1 Martie, din Silver Church vom avea ocazia sa-i vedem pe MORTIIS, si ei aflati pentru prima oara in Romania.

MORTIIS se afla deja in turneul “Monsters on Tour” pentru promovarea celui mai recent album al trupei, “Perfectly Defect“. Acest album poate fi ascultat si descarcat gratuit pe site-ul mortiis.com. Cei care au lucrat cu Sarah Jezebel Deva (ex-Cradle of Filth, Angtoria) si care au fost remixati de Chris Vrenna (ex-Nine Inch Nails, Marilyn Manson) si care au creat un univers propriu al deformografiei in rockul industrial, vor ridica sunetul la bariere perceptibile urechii avide de rock made in Norway si vor incalzi spiritele inainte de dezlantuirea COMBICHRIST pe scena din Silver Church.

COMBICHRIST propune o muzica dansabila si cu edge, iar turneul de promovare a ultimului album, “Making Monsters” include pe harta sa si Bucurestiul. Evenimentul organizat de Viva Music va avea loc la Silver Church pe data de 1 martie 2011.

Andy LaPlegua, mastermind-ul COMBICHRIST, ICON OF COIL (futurepop), PANZER AG (rock industrial) sau SCANDINAVIAN COCK (rockabilly), marturiseste ca “Making Monsters” este cel mai sincer album al formatiei. Cap de afis la festivaluri precum Amphi Festival, Etropolis, Wave Gotik Treffen sau M’era Luna, COMBICHRIST este un proiect care a trecut de faza experimentala, iar muzica pe care o propune acum este recomandata de un sunettrademark, de un entuziasm de zile mari si de o cultura industriala care promite si livreaza.

Biletele costa 50 ron (in presale) si 70 ron (la locatie). Biletele se gasesc (incepand cu 1 decembrie) online pe http://www.bilete.ro si http://www.myticket.ro si in magazinele Diverta, Muzica si Sala Palatului.

Posted in: concerte, Evenimente