NIN Tribute Event la București pe 12 feb in Fabrica

Posted on January 7, 2011

0


Cinci muzicieni cunoscuti din scena underground isi vor uni fortele pentru un proiect unic si cu totul special, primul tribut live Nine Inch Nails produs vreodata in Romania.
 
 
Un proiect pus la cale inca din 2010, cele aproximativ 90 de minute ale spectacolului vor fi o productie NIN autentica: sunet, lumini si video, toate aceste detalii vor fi pregatite alaturi de oameni cu experienta in domeniu.
 
 
Pregatiti-va pentru o reprezentatie de o verosimilitudine NIN de necontestat!
 
 
Evenimentul va avea loc pe 12 februarie, in Club Fabrica, locatie ce bifeaza toate cerintele evenimentului si asteptarile publicului. Poate gazdui in jur de 600 persoane si ofera un complex de lumini, sunet si facilitati de standard profesionist. 
 

Pentru acest proiect a fost nevoie de muzicieni cu experienta si talent, astfel ca pe 12 februarie vor urca pe scena:

 Razvan Ristea – tobe (Luna Amara)

Mihnea Ferezan – chitara/backing vocals (Luna Amara)

Janin ‘Jan’ Pasniciuc – chitara/backing vocals (Dekadens/-ex Zebre, Parizan)

Victor ‘Vava’ Ferezan – bass/backing vocals (Tep Zepi)

Stefan Zaharescu – voce (Kistvaen, Domination, Dwarf Planet)

Contributie speciala din partea lui: 

Luca (The Spiral, Italia) – keyboards, synth, samplers

Complexitatea evenimentului insemna si o atentie deosebita oferita partilor de synth, un aspect fara de care organizarea acestui eveniment este absolut imposibila. Astfel grupul a apelat la ajutorul lui Luca, un tanar dar foarte talentat muzician din Italia, care a reusit sa recompuna si sa inregistreze cu succes toate pasajele de synth necesare pentru cele circa 17 piese incluse in setlist-ul concertului.

Experienta si profesionalismul muzicienilor implicati in proiect stau drept garantie pentru un eveniment cu totul special, primul de acest gen din Romania.

Evenimentul se va bucura de un warm up si DJ afterparty, detaliile fiind disponibile in curand.

Posted in: concerte