Exerciții de rebeliune la TNCP

Posted on May 17, 2011

0


Editura Herg Benet încheie prima serie a evenimentelor din Exerciții de rebeliunecu un recital al poeților Marius Stancu-Iulian, Stoian G. Bogdan, V.I. Tăușance și Leonard Ancuța, sîmbătă 21 mai, ora 14.00, în holul mare al Uniunii Scriitorilor din România, în cadrul Tîrgului Național al Cărții de Poezie.

Întâlnirea cu scriitorii menţionaţi este ultima etapă, cea bucureșteană, din turneul editurii Herg Benet, intitulat “Exerciții de rebeliune”, eveniment ce își propune să prezinte câțiva dintre cei mai îndrăzneți și inediți autori ai ultimul val literar și care a inclus orașele Brașov, Tîrgu Mureș, Cluj-Napoca, Baia Mare, Oradea, Alba Iulia și Sibiu.

Veți descoperi, intrând în atmosfera cărților acestor patru autori, atât o continuitate a literaturii românești actuale, cât și abordări cu totul noi, surprinzătoare și mai ales foarte personale. Evenimentul va fi moderat de către Alexandru Voicescu, editorul Herg Benet. De asemenea, cei patru autori își vor prezenta creații din volumele recent publicate (sau în curs de publicare) la editura Herg Benet.

Muzeul Naţional al Literaturii Române şi Biblioteca Metropolitană, în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România organizează în perioada 18 – 22 mai 2011 cea de a doua ediţie a Târgului Naţional al Cărţii de Poezie (TNCP).

Posted in: Carte, Evenimente