LAKE OF TEARS, la Arenele Romane

Posted on June 10, 2011

0


Lake Of Tears, trupă de referință pentru metalul doom-gothic, revine in Romania pentru un concert ce este programat pentru data de 25 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti, de la ora 20.00!

Concertul va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul de promovare al albumului „Illwill”!

Primul concert din Romania al trupei Lake Of Tears a avut loc in luna martie a anului 2006 si a insemnat pentru nordici confirmarea succesului enorm pe care il au si in alte tari din Europa! Rockerii au creat o adevarata isterie, cu doua saptamani inainte de eveniment nemaigasindu-se, la momentul respectiv, niciun bilet la concert!

Pentru cei ce inca nu au facut cunostinta cu trupa, aceasta provine din Suedia, in prezent are 4 membri si canta ‘gothic metal’ si ‘doom metal’. Trupa a fost infiintata in anii ‘90 de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003. Pana acum au lansat 7 albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in acelasi gen cu care acestia deja si-au obisnuit fanii – metal gotic progresiv.

Biletele pentru acest eveniment au fost puse in vanzare exclusiv in reteaua BILETOO.RO. Biletele se vor putea gasi pe http://www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate, dupa cum urmeaza:

27 ianuarie – 31 martie: 80 lei pret acces general
1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Concertul este organizat de catre Project Events.

ATENȚIE!!!

Biletele la concertul Lake Of Tears din iunie sunt mai ieftine zilele acestea!
„Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro aduce in atentia publicului consumator de concerte o noua reducere! Oricine cumpara un bilet la Lake Of Tears in perioada 12-15 mai, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului, de 100 de lei, se micsoreaza, cumparatorul platind doar 85 lei!
Aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (12-15 mai) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe http://www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe http://www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

http://www.youtube-nocookie.com/v/IN1IPeQIg6c?version=3&hl=en_US

Posted in: concerte, Evenimente