BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL, pe 14 iunie, la București

Posted on June 10, 2011

0


Un eveniment de excepție – BLUE TAPE FOR A BLACK GIRL, pe 14 Iunie 2011, la Bucuresti, în Club Kulturhaus (fostul Twice). O trupă care pentru fanii darkwave nu mai are nevoie de nicio prezentare și care și în concerte e ca apa care se transformă în vin.

Dupa o perioada sabatica de jumatate de an, DonisArt isi aprinde din nou reflectoarele, pentru a-si intalni prietenii vechi si noi dar si pentru a prezenta in Kulturhaus, peste aproximativ o saptamana, un eveniment select, rarisim, aplicat si adresat cunoscatorilor dar si celor ce doresc sa descopere alte tipuri si exprimari muzicale.

Numele BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL este o legenda vie in scena Dark Wave mondiala iar luna iunie este a doua ocazie in istoria de peste 25 de ani a lui Sam Rosenthal sa cante in Europa. Americanii au raspuns afirmativ invitatiei celebrului festival WGT din Leipzig si apoi vor mai sustine doar doua concerte pe batranul continent, unul la Praga si ultimul la Bucuresti.

Gasiti mai jos teaserul evenimentului din data de 14 iunie, din Kulturhaus:

Trupetii vor ajunge in Bucuresti in seara de 13 iunie si vor fi bucurosi sa se lase cuceriti de farmecul noptii in centrul vechi al capitalei. A doua zi vor vizita cateva repere turistice interesante dupa care vor intra in Kulturhaus pentru a pregati cat mai bine concertul pe care il vor sustine peste cateva ore…

Incepand cu ora 20.00, in Kulturhaus, va rula inregistrarea video a concertului ROME de la Brasov, din 2008 iar dupa o ora, vor urca pe scena cei trei din BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL. Concertul americanilor se va termina inainte de ora 22.00 dupa care, in functie de timpul si dispozitia celor prezenti, va fi difuzata si inregistrarea video a concertului SPIRITUAL FRONT din cadrul aceluiasi eveniment de la Brasov…

Pretul unui bilet este de 30 lei si poate fi achizionat din reteaua Eventim dar si de la intrarea in locatie, in seara evenimentului.

http://www.youtube-nocookie.com/v/onRA9kvy8b4?version=3&hl=en_US

Posted in: concerte, Evenimente