Deftones, la Arenele Romane – Alternative Summer Day, 13 august

Posted on July 30, 2011

0


Deftones, a inclus in turneul lor european si Romania si vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane. Concertul va avea loc in cadrul manifestarilor Alternative Summer Day.

Fanii trupei americane vor avea ocazia sa asculte in cadrul concertului de pe 13 august piesele de pe noul album al trupei, Diamond Eyes, dar si cele de pe albumele mai vechi AROUND THE FUR, Adrenaline sau White Pony.

Noul turneu european Deftones va incepe in luna august si pentru a raspunde cereririi din Romania, in turneu a fost inclusa si tara noastra. Daca fanii trupei au fost dezamagiti cand anul trecut trupa nu a inclus si Romania in turneul de promovare a ultimului lor album Diamond Eyes, anul acesta au ocazia sa-i asculte in cadrul Alternative Summer Day, eveniment ce isi doreste incepand cu anul asta sa aduca si in tara noastra trupe cu traditie ale genului alternativ si nu numai.

Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre Bring The Noise si King Size Production.

Începând cu 1 august, preţurile biletelor se vor modifica după cum urmeaza:
– 110 lei în perioada 1-12 august;
– 130 lei în ziua concertului – 13 august.

Biletele pot fi achizitionate prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro).