Muzică și poezie la New Model Party

Posted on May 15, 2012

0


New Model Party prezintă New Fetish Poets Night, un eveniment dedicat celor care se consideră poeți și care doresc să-și expună în public, fară inhibiții, creațiile proprii, sau ale altora, daca nu se consideră pregătiți.

E o buna ocazie să vă produceți în public, fără critici de elită, dar alături de oameni care știu sa aprecieze o muzica bună, o băutură bună și o poezie bună. Vă așteptăm așadar la Club Legere, în Piața Rosetti să vă arătați talentul, într-o seara care vrea sa îmbine muzica goth, new wave, punk sau industrial, cu poezia modernă, poezia lipsită de inhibiții, poezia care are ceva de spus sau de trăit.

Evenimentul va avea loc în cadrul ediției de miercuri a NEW MODEL PARTY unde m-am gîndit inaugurăm o suită de seri în care vom avea alături de muzică și bere și poezie. Să bem, să ascultam muzici demente și să mai auzim și cate-o poezie – live.

Doritorii, curajoșii, curioșii sau doar iubitorii de frumos sunt așteptați miercuri la ora 21.00 in Legere Rosetti, și sunt rugați să aducă la ei poezii și să îndrăznească să le citeasca publicului. Oricine e binevenit, chiar dacă e mai timid și nu are curajul să citeasca. Muzica și bautura vor crea empatie, vor face atmosfera mai placută și poate reținerile vor dispărea de la sine. Așadar POEȚI! haideți miercurea la NEW MODEL PARTY și aveți ocazia sa citiți!

Va așteptam în Piata Rosetti nr. 5, lîngă Hotel Banatul, la subsol.

Posted in: Evenimente, Muzica