Club Antiqum își începe activitatea joi, 11 iulie

Posted on July 9, 2013

0


afis promo webClub Antiqum, cel mai nou membru al familiei Club A, își va începe activitatea joi, 11 iulie, în fosta clădire a Studioului Cinematografic  Sahia  Film, pe strada Jean Louis Calderon nr. 33. Clubul va fi deschis zilnic de la ora 12.30, pînă la ultimul client.

La scurt timp după inaugurarea oficială, marcată de prezența unui public numeros și în compania a două trupe muzicale, Țapinarii și Fără Zahăr, Club Antiqum devine un nou punct de atracție pentru iubitorii de cultură, un loc de socializare, relaxare și inspirație.

Cu un spațiu generos, care include și terasă și cu un meniu variat, Club Antiqum își propune să creeze în centrul ”Micului Paris” un spațiu care să reflecte tradiție și realitate cinematografică românească, un pol care să atragă intelectualitatea autohtonă sau de pretutindeni. Club Antiqum dorește a fi locul în care ideile să circule libere și care să se promoveze cultura și spiritul neîngrădit, arta și muzică bună, la fel cum se întîmplă de 44 de ani în Club A.

Cu un ambient plăcut, în stil gotic-medieval, ferit de tumultul urban, Club Antiqum oferă publicului dezbateri și seri culturale avînd ca invitați personalităti ale culturii romînesti, lansări de carte, piese de teatru sau proiecții de film, concerte cu trupe rock și folk consacrate. Club Antiqum va fi un promotor de frumos și bun gust, o punte între generațiile mai vechi și cele noi.

Din punct de vedere comercial, oferta este una cît se poate de tentantă. Clubul are trei încăperi, la parter, unde veți fi atrași imediat de un bar impunător și o scenă pe care vor evolua trupe live, la etajul 1, unde din balcon publicul va avea curînd posibilitatea unui down-review, etaj care poate de asemenea funcționa și independent, iar cea de-a treia încăpere, la etajul 2, care se va deschide în curînd și unde clinții se vor destinde în stil lounge.

Meniul este pentru toate gusturile și toate buzunarele și conține antreuri, steak-uri, paste, salate, sandwich-uri cu pîine de casa, pizza art-made, deja renumită în rîndul clienților Club A Music Cafe.

Așadar, Club Antiqum înseamnă terasă, night club, muzică live de calitate, un playlist asezonat, ’’casual lunch & dinner’’, organizare de evenimente sau petreceri tematice, multă cultură, acces Internet, distracție. Vă așteptăm

Tagged: ,
Posted in: Evenimente