BattleKon – Post apocalyptic Edition la Club Antiqum, pe 20-21 iulie

Posted on July 16, 2013

1


banner mod web

Club Antiqum, cel mai nou membru al familiei Club A, situat pe strada Jean Louis Calderon nr. 33, împreună cu Conventia de fighting games din Romania vă invită sîmbătă 20 și duminică 21 iulie, la un nou kombat virtual, la noi provocări, meciuri și campionate.
Pentru ca am trecut cu bine de 2012, anul acesta tema va fi “Post Apocalyptic”. Vă invităm la compeții unde doar cei puternici pot supraviețui și, de asemenea, vom avea stații puse deoparte pentru cei ce doresc să joace meciuri amicale cu prietenii.
În fiecare dintre cele două zile, competiția va începe la ora 12.00 și va dura pînă seara la orele 20.00. Taxa inscriere la campionate este de 5 RON/persoană.
Campionatele care vor fi organizate sunt: Super Street Fighter 4 – Arcade Edition (1v1), Mortal Kombat 9 (1v1), Street Fighter x Tekken (1v1), Injustice (1v1), plus alte campionate surpriza. Organizatorii oferă jocuri de PS3 si XBOX 360 ca premii, plus alte surprize!
Cu un ambient plăcut, în stil gotic-medieval, ferit de tumultul urban, Club Antiqum se pregătește să ofere publicului dezbateri și seri culturale avînd ca invitați personalităti ale culturii românești, lansări de carte, piese de teatru sau proiecții de film, concerte cu trupe rock și folk consacrate sau alte evenimente speciale cum este acest BattleKon. Club Antiqum este un promotor de frumos și bun gust, o punte între generațiile mai vechi și cele noi.

Posted in: Evenimente