Concurs foto – Călătorește în timp cu Antiqum!

Posted on July 24, 2013

0


Club Antiqum, cel mai nou membru al familiei Club A vă invită, sâmbătă, 27 iulie, începând cu ora 16:00, la el acasă, în fosta clădire a Studioului Cinematografic Sahia Film, situată pe strada Jean Louis Calderon nr. 33, pentru o zi de poveste.

Ne propunem ca împreună cu voi să creăm în centrul “Micului Paris” o atmosferă a Bucureștiului de demult, cu atmosferă medievală. Cei prezenți la acest eveniment vor putea să îmbrace costume de epocă, vor poza și, nu în ultimul rând, se vor bucura de acest minunat ambient pe care Club Antiqum îl ofera. Veți fi prinți și prințese, domni și domnițe pentru o zi, veți călători în timp împreună cu Antiqum.

Fotografiile realizate în urma acestui eveniment vor participa la un concurs desfăsurat pe pagina oficială de Facebook a clubului. Fotografia care va atrage cele mai multe ”like”-uri va fi premiată cu o cină la Antiqum, pentru câștigător și încă doi prieteni (care va include și o sticla de vin).
Voi aduce-ți aparatele de fotografiat, Antiqum vă oferă decorurile, costumele și multe momente de neuitat. Join Us Today!

DSC_0009

DSC_0013

DSC_0057

DSC_0095

DSC_0105

Posted in: concurs, Evenimente